Материали за тренинг и тиймбилдинг

Ние, екипът на Персоналът, решенията и успехът ЕООД, решихме да споделим своя опит в провеждането на някои от най-дългогодишните ни обучения.

Не, че някой ни е молил за това, но пък все си мислим, че ще има хора, които ще успеят да изровят полезна за тях информация за случващото се по време на тези събития. Надяваме се, че тази наша инициатива ще бъде посрещната, ако не с интерес, то поне без нови протести и викове „СТИГА”.

Също така, решихме да разделяме всеки един тренинг на части, за да не изглеждаме толкова многословни и за да не задръстваме пощи, мейли и съзнания. Затова – искате, не искате, през няколко седмици ще получавате порция от съответния тренинг.

Материалите ще бъдат публикувани и в сайта ни, откъдето всеки желаещ първокурсник да може да ги изтегли и така да ни даде повод смело да твърдим, че спомагаме активно за равитието на българското висше образование.

Последно – искаме да заявим, че сме черпили без свян всякакви материали и източници и не претендираме, че сме открили топлата вода. Черпили сме се и с много от Вас, но това е друга тема. И така, след това въведение можем да започваме...